A New York Palota Best of Budapest díjas lett

A Boscolo Hotel New York Palace, a New York Café és a Salon Étterem is kiérdemelte a legjobbnak járó elismerést
Idén, immáron 20-dik alkalommal osztották ki a Best of Budapest díjakat. A New York Palota minden egysége kiválóan szerepelt, a Boscolo Hotel New York Palota, a New York Kávéház és a fine dinig különlegességeiről ismert Salon Étterem is elismerésben részesült. A díjakat Engelbrecht Kinga szállodaigazgató vette át.

Március 23-án rendezték meg az idei Best of Budapest & Hungary Gálát. Ezen a tavalyi év legjobb vendéglátóit, éttermeit és szolgáltatóit díjazták. Az eseménynek hagyományosan az Intercontinental Budapest Hotel bálterme biztosított helyszínt.

A Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátói, szállodai és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. Az így beérkezett szavazatok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda – idén 61 különböző kategóriában – a legjobbaknak járó elismerést.

Új szempontok alapján felállított kategóriák is szerepeltek az idei évben, ilyen az »Ikonikus vendéglátóhely« kategória. Ebben azok az éttermek, cukrászdák szerepelnek, amelyeket a nemzetközi útikönyvek szinte kötelező látnivalóként szerepeltetnek.

Boscolo Hotel New York Palace

New York Café

Salon Restaurant

1073 Budapest, Erzsébet körút 9-11.

 

Forrás:

www.turizmusonline.hu

www.bestofbudapest.com


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing