A New York Café meghirdeti a Bárzongorista versenyt

„A világ legjobb digitális zongorája, a világ legszebb kávéházában.”

Három év kihagyás után ismét útjára indul egy nagysikerű vetélkedő.

A Roland és a Filmmúzeum 2003-ban hirdette meg először a bárzongorista versenyt. A rendezvénysorozatot minden évben egyre nagyobb érdeklődés övezte, - mely öt év alatt a Magyar Rádió Márványterméből a MÜPA 1300 fős nagyterméig jutott el. Az évek során olyan nagyszerű tehetségek kerültek reflektorfénybe, mint Farkas Sándor (aki két évben is nyerni tudott), valamint Ökrös Ottó, Táborosi István.

A századelő pesti kávéházainak hangulatához hozzátartozott a zongora hangja. A New York Kávéház e feledésbe merülő szakma még élő nagymestereit szeretné bemutatni és ezzel párhuzamosan új tehetségeket felkutatni. Az eddigi években rendre nívós és elegáns rendezvényhelyszíneken, báltermekben került megrendezésre a gálaest. Az idén újra induló verseny újszerűsége, hogy a rendezvény visszatér az autentikus, kávéházi környezetbe. Természetesen a New York Café hagyományaihoz híven, a XXI. század kihívásainak megfelelően, szabadabban, újraértelmezett formában.

A selejtezőkkel együtt az eseménysorozat novembertől februárig tart majd, a versenyzőket magas színvonalú, szakmai zsűri értékeli. A nyilvános esteken a közönség véleményére, szavazatára is számítanak. A verseny döntőjébe az X-Faktor és a Megasztár mintájára 10 versenyző jut be, akik közül a fordulók végén egy-egy résztvevő kiesik. A legtehetségesebbek a végső döntőben, a verseny gálaestjén mérik össze szakmai virtualitásukat.

Az első három helyezett értékes nyereményekkel, ajándékokkal gazdagodik.


Cikkajánló
- 10 éve együtt a Badacsonyi Borvidék Budapesten is
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- MAISKY 2020.január 16. Müpa
- Abeer Nehme és a Szent Efrém Férfikar

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing