A Nagy Õ az esküvői helyszínek között

Az igazit már megtalálta, csupán a tökéletes esküvői helyszín hiányzik? Ne keressen tovább, a Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban megtalálja mindazt, amit keres! Romantikus, természetközeli, zöld környezet, családias, fesztelen hangulat, panorámás, teraszos termek, meghitt szertartás a Budai hegyekkel a háttérben, hagyományos, magyaros ízvilág – csupán néhány kulcskifejezés a Petneházy jellemzői közül.

A Rendezvényparkban két, egymástól teljesen elkülönülő, 150 fős rendezvényterem várja a házasulandó fiatalokat, akik az erre a célra kialakított kültéri pódiumon mesés környezetben mondhatják ki a boldogító igent. A szertartást követő ünnepi vacsorára személyre szabott, egyedi menük kialakítására nyílik lehetőség, akár kemencés- vagy grillfogásokkal, amelyek a teremhez kapcsolódó látvány grillkonyhában a vendégek előtt készülnek.

 Petneházy Rendezvénypark - esküvőhelyszín. HOL Magazin 2012.

Garantált kikapcsolódást nyújtanak a Petneházy Club Hotel szaunás, teraszos faházai, wellness részlege, ahol az esküvő előtti pár napban igazi kikapcsolódás és feltöltődés vár a szerelmesekre, így nem csak a nagy nap telhet feszültségmentesen és felhőtlenül. A násznép számára a közel 200 férőhelyes komplexumban kétágyas stúdió szobák vagy 4-6 fős faházak nyújtanak elhelyezést – így egy másnapi morzsapartira is meghívhatja a családot!

Petneházy Rendezvénypark - esküvőhelyszín. HOL Magazin 2012.

Foglaljon most a Petneházyban, ahol előfoglalási kedvezményekkel és kreatív ötletekkel várnak minden kedves érdeklődőt. Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing