A mese tematika köré épül az idei sütemény- és tortafesztivál

2016.11.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A mese a fő témája az idei sütemény- és tortafesztiválnak, amelyen hagyományos és újhullámos cukrászatok mutatják be termékeiket a hétvégén a Millenáris parkban.

A Millenáris park B csarnokában a cukrászatok mellett bemutatkozási lehetőséget kapnak a cukrászati manufaktúrák és tortakészítők is, a közönséget pedig esküvői tortakülönlegességekkel, tortakészítő workshopokkal, előadásokkal és cukorvirág készítéssel várják. A rendezvényen lehetőség lesz a legismertebb bloggerekkel is megismerkedni - közölték a szervezők az MTI-vel.

A mese mint fő téma az idei torta-designpályázat tematikája is egyben, erre profi és hobbi cukrász kategóriában nevezhettek a versenyzők. A rendezvény első napján rangos zsűri értékeli az alkotásokat, valamint megválasztják a "Sütnicake" tortáját is, amely a többi nevezésre készült alkotással együtt a fesztiválon mutatkozik be.

A kiállított alkotásokat árverésre bocsátják, a befolyt összegből állami gondozásban lévő gyerekeket ajándékoznak meg a szervezők.

Idén a program kísérőrendezvényeként először tartják meg a Karácsonyi Dekor Placcot, amelyen hasznos dekorációs, lakberendezési és ajándékötletekkel készülnek a szervezők.

 

 

MTI 2016. november 9., szerda 20:00


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing