A megújult Gödöllői Királyi Kastély

A festői szépségű parkkal körülölelt, történelemmel átitatott patinás épületegyüttes bensőséges termeivel vagy akár a többszáz főt befogadni képes rendezvénytereivel maradéktalanul alkalmas céges rendezvények, vagy privát események befogadására. Vonzó adottságai kiváló céges, szakmai és családi rendezvényhelyszínné varázsolják.

A rendezvényhelyszínként évek óta ismert és népszerű kastély a közelmúltban alaposan megújult, illetve újabb termekkel egészült ki. Hazánk úniós elnökségének fő színtereként mindenre kiterjedő felújításon esett át. A főépület heyiségei, a Park, a Díszudvar, a Barokk Színház eredeti szépségében tündököl. 
Számos új rendezvényterem is kialakításra került. A Lovarda átépítésével országos szinten is értékelhető konferenciaterem jelent meg. A mintegy 600 négyzetméteres nagyterem mellett kisebb szekciótermek sora  is várja a rendezvényt szervezők érdeklődését. 

A rendezvényhelyszínek kivételes színvonala és páratlan adottságai a rendezvénytechnikai szolgáltatások és eszközök kínálatával teljesedik ki: úgy mennyiségben, mint minőségben párját ritkítja a hang- és fénytechnikai ellátottság.

A Kastély mind Budapesttől, mind a Ferihegyi repülőtértől alig 15-20 perces autóútra található.

Bővebb információk a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing