A megújuló Vigadó rendezvénytermei

A Vigadó átadásának közeledtével egyre több információ áll a rendezvényhelyszín iránt érdeklődők rendelkezésére. Magazinunk e heti számában a legnagyobb és legfontosabb rendezvénytermeket mutatjuk be olvasóinknak.

2. emelet Liszt Ferenc díszterem 1-2-3

A Vigadó klasszikus hangversenyterme a 2. szinten található. Az átépítés után a 3 teremrész összenyithatóvá vált, így a terem befogadóképességét növelni tudták. A termeket boltívek választják el egymástól, de önálló rendezvények esetén egymástól hangszigetelve elszeparálhatók.

A Liszt Ferenc terem intarziás parketta borítású, természetes fénnyel rendelkező, de sötétíthető. Nagy előnye, hogy alaphelyzetben teljesen üresen bocsájtják rendelkezésre, ezzel biztosítva a megrendelők számára a rendezvényhez szükséges legpraktikusabb berendezési formát.

Kiállító termek 5. 6. szint

A Vigadó új kialakítású rendezvénytermei az 5. és 6. szinten található kiállító terek. Az 5. emeleti terem (Buda terem) természetes fénnyel nem rendelkezik, kőburkolatú és a Vigadó általános tereihez képest alacsonyabb, kb. 3.3 m belmagasságú.

A 6. szinten található Pest kiállító terem természetes fénnyel rendelkezik, szintén kőborítású, de már nagyobb belmagasságú, álmennyezetes tér.

Mindkét terem egyaránt alkalmas kiállítások, szekcióülések, önálló rendezvények lebonyolítására.

Erkel Ferenc terem, a Vigadó multifunkcionális terme a 6. szinten

A Vigadó 6. szintjén került kialakításra a ház 2. legnagyobb rendezvényterme, az Erkel Ferenc terem. A táblás parkettás, természetes fénnyel rendelkező, de sötétíthető rendezvényterem modern megjelenésével igen erőteljes ellenpontja a Vigadó dísztermének. Általa lesz teljes a Vigadó egysége: a tradíció és a modern kor elvárásainak találkozása.

Az Erkel terem másképpen impozáns, mint a Liszt terem, de éppen annyira alkalmas a különféle rendezvénytípusok színvonalas lebonyolítására.

Panoráma terasz

A Vigadó újjáépítésének egyik csodálatos ajándéka, hogy a nagyközönség számára lehetővé tette a 6. szinten a Panoráma terasz látogatását.

Káprázatos panoráma a Budai Várra, új perspektívából történő körültekintés az Erzsébet-hídtól a Lánchídig, valamint a pesti háztetőkre.

Koktélpartik, pezsgős koccintások számára helyszínként is rendelkezésre bocsájtjuk a Vigadó ezen exkluzív teraszát.

A rendezvényhelyszín részletes bemutatása a helyszinonline.hu oldalain >>>

Részletes információk, előzetes teremfoglalás: Józsa Diana +36204294124 jozsa.diana@pestivigado.hu

A Pesti Vigadó rendezvénytermei


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing