A megtestesült könnyedséget kínálja a Salon Étterem új étlapja


A tányérunkon is megjelenhet a napfény. Ez a napfény jól eső, finom, erőt adó, mégis légies. Wolf András chef és csapata igazán könnyedre tervezte az új étlapot, amelynek fogásait a New York Palota fine dining éttermében lehet elfogyasztani.

A zöldségek, gyümölcsök teljes kavalkádját vonultatja fel a szakértő a megújult menüben, természetesen a legkisebb íz-összetevőt is figyelembe véve és ezeket felhasználva a tökéletes eredmény eléréséhez.

Az új étlap összeállításánál az egyik legfontosabb cél az volt, hogy minden ételhez kerüljön zöldség-és/vagy gyümölcsféle, a másik pedig az, hogy – többek között a hölgyekre is gondolva – minél kevesebb szénhidrátot tartalmazzon a fogás, így bár kiadós, mégis egyszerűen megbirkózik vele a kedves vendég szervezete.

A Salon Étterem új étlapján szereplő ételek íze nem csak tökéletes összhangban áll a frissesség és könnyedség érzésével, színeiben és megjelenésében is igazodik ahhoz.

Ízelítőül:

- Fogasfilé spárgával

- Kápia rizottó baby paprikával

- Borjúbríz fáva babbal, fehérrépa pürével és citrusos jus-vel

- Pisztrángfilé fűszeres hollandi mártással, brokkoli pürével és zöldséggel

- Házinyúl becsinált burgonyagombóccal

- Tejberizs málnával és fahéj fagylalttal

Az ízek kavalkádjáról a chef, a hangulat megteremtéséről pedig az elengedhetetlen zongoraszó gondoskodik.

www.newyorkcafe.hu

New York Café

Budapest

Erzsébet körút 9-11.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing