A MaReSz közleménye

2011.01.20. | Kategóriák: Rendezvényhírek, teljes cikkgyűjtemény, MaReSz, Hírek

Világos szakmai sztenderdekkel és megfelelő szabályozással megelőzhetőek a szombatihoz hasonló tragédiák.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége mély megdöbbenéssel értesült a hétvégén történt több ember halálával végződő rendezvényről, mely alkalomból először is szeretnénk részvétünket kifejezni a hozzátartozóknak.
Ugyanakkor felhívjuk a közvélemény és a törvényalkotók figyelmét, hogy ez a tragikus esemény elsősorban a szakmai dilettantizmus és az emberi felelőtlenség, másodsorban a nem megfelelő szabályozás együttes következménye.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége évek óta szorgalmazza a rendezvényszervező szakma szabályozását és hatékony ellenőrzését, mely biztosítaná, hogy csak a szabályoknak megfelelő, professzionális és biztonságos rendezvények szervezésére kerülhessen sor.

Ezúton is felajánljuk a több évtizedes múltra tekintő, a hazai rendezvényszervező és -szolgáltató szakma legnagyobb vállalkozásait tömörítő szövetség tapasztalatait, kidolgozott és megvitatott szakmai sztenderdjeit és kérjük, hogy az új hatósági szabályozás kidolgozásába az illetékes szervek vonják be szövetségünket. Ennek érdekében a mai MaReSz közgyűlést követően, a szövetség elnöke levélben fordul Pintér Sándor Belügyminiszterhez.

Budapest, 2011. január 18.

Ganczer Gábor

elnök

Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége

 


Cikkajánló
- JARDINETTE kertnyitó - június 12.
- Csillagos ötös íz jön a Fantától: itt a Fanta dinnye-csillaggyümölcs!
- Három új termék érkezik a Dreher családba
- Stílusos ART Piknik - Művészeti gasztroshow Győrött
- Negyedjére is BalatonBor!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing