A Madách forgatott a New York Kávéházban

2015.01.28. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Film

Ismét szomszédolt a Madách-színház
Interneten népszerűsíti legújabb darabját a Madách Színház. A nagy múltú kulturális intézmény február 13-án, pénteken mutatja be Somogyi Gyula - Eisemann Mihály - Zágon István kisoperettjét a híresen szerencsétlen Fekete Péterről. A darabról a Világ Legszebb Kávéházában készült az online kommunikációhoz szükséges reklámfilm.

Újra szomszédolt a Madách Színház a New York Kávéházban. A két intézmény közös múltja több évre tekint vissza, a Világ Legszebb Kávéháza többször is helyt adott már a színház sajtótájékoztatóinak, rendezvényeinek. Most Magyar Attilával, Malek Andreával és Székhelyi Józseffel forgattak reklámfilmet a patinás falak között.

A darabban, a gazdasági világválság időszakában adott egy sármos tőzsdecápa, Hajnal Lucien és adott a világ egyik legnagyobb balekja, Pierre avagy Fekete Péter. Címszereplőnk minden mozdulatát, sőt gondolatát általános katasztrófa követi, amelyet látva Hajnal Lucien fejében megfogalmazódik a zseniálisnak tűnő ötlet: részvénytársaságot kell alapítani Pierre általános pechsorozatát kihasználva.

Az üzlet remekül indul, ám közbeszól és mindent felülír a szerelem, s hőseink látszólag egyre távolabb kerülnek a boldog végkifejlettől…

Rendező: Puskás Tamás

Forgatás a New York Palotában. HOL Magazin 2015.

Forgatás a New York Palotában. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing