A Lövér, természetesen!

30 éves jubileumát ünnepli az ország egyik legszebb vidékén elhelyezkedő szállodája, a soproni Hotel Lövér. A néhai Fenyves Szálló, aztán évtizedekig Bio-Sport Hotel Lövér, manapság egyszerűen Hotel Lövér soha nem megy ki a divatból. Már nagyszüleink is ide jártak és egyszer feltétlenül elhozzuk ide csemetéinket is, hiszen a szálloda családbarát hangulata, a környék vonzó programlehetőségei és csodálatos természeti környezete kihagyhatatlan és kiapadhatatlan élményforrás kicsiknek és nagyoknak.

A Lövér, természetesen! A jubileumi év mottóját a soproni Lövérek szépsége és hangulata ihlette, azzal a nemes küldetéssel, hogy ráirányítsa a figyelmet a Lövérek klimatikus gyógyhely különlegesen tiszta alpesi levegőjére. Az erdős-dombos vidéki klíma 214.5 m tengerszint feletti magasságban, sűrű növényzettel, napsütésben gazdag, ózondús alpesi levegővel ideális rekreációs célokra, a szellemi-fizikai fáradtság leküzdésére, stresszoldásra, lazításra. Már napi 30 perc csodát tesz a lövéri levegőn, lehet sétálni, kocogni, kerékpározni, napfürdőzni, játszótéren homokozni, kerti sakkozni, nordic walkingozni, erdei tornapályázni, sőt a 30 éves jubileum apropóján mezítlábas élménytaposót, Magyar Rekord légzőgyakorlatot, zeneünnepet, park-könyvtárat, meseterápiás napokat és túra hétvégét is szervez a Hotel Lövér.

Hotel Lövér. HOL Magazin 2013.

A csodálatos természeti környezet jótékony háttérként segíti a testi-lelki feltöltődésre, megszépülésre, tisztulásra érkező hölgyeket és urakat. Örök sláger a méregtelenítő léböjtkúra Buchinger módszere, Kneipp leöntésekkel és a tisztulást segítő napi kényeztető testkezelésekkel, erdei barangolással. A kevésbé bátraknak 1000 kcal diétára épülő fogyást kínál a szálloda, sok mozgással és stressz-csitító madárcsicsergéssel, jó levegővel, az erdő páratlan suhogásával körítve.

Kényeztetés, újjászületés, regenerálódás vagy felfrissülés – hívjuk akárhogy, az érintés csodája varázsolja el a hétköznapok zsivajából elvágyódókat itt a lövéri fenyvesek alatt, legyen az masszázs, különleges Clarins kozmetikai kezelés vagy holt-tengeri feszesítő testkezelés.

A szabadidős programokra is a választás szabadsága a jellemző, hiszen a paletta Sopron történelmi és kulturális lehetőségeit, a Fertő tavi hajós és bringás kirándulásokat, a fertődi és nagycenki turisztikai célpontokat tekintve a szivárvány minden színét felvonultatja, beleértve a Lövér kalandpark izgalmait vagy a St. Margarethen-i Märchenpark élményvilágát.

Hotel Lövér - csak természetesen. HOL Magazin 2013.

Egy, a 4 évszak tematikáját követő fotópályázat keretében (www.loverfoto.hu) a legjellemzőbb pillanatok megörökítői Lövér pihenést nyerhetnek, sőt az 1983-2013 évszámok ajándékaként a bűvös 30 kedvezményként jelenik meg a Hotel Lövér szállodai ajánlataiban és kényeztető wellness programjaiban. A jubileumi év havi attrakcióira színes kisnaptár hívja fel a figyelmet, melynek melléklete egy visszatérésre ösztönző kedvezmény kupon, hogy minél többen és minél többször élvezzék a soproni pihenést Lövér módra.

 

Jubileumi programajánló

A jubileumi családi hétvégére május 31 – június 2. között az attraktív 30.000,-Ft/ 2 fő/ 2 éj ár biztosítása mellett különleges szabadtéri programokkal készül a 30 éves Hotel Lövér. Pénteken este egy olyan kiállítás-megnyitóval indul a hétvége, amely a Lövérek flóráját és faunáját, a bakancsosan vagy bringával felkereshető természeti szépségeket és a helyes légzés technikáját hozza közelebb a vendégekhez. Épp úgy, mint az utána induló fáklyás éjszakai erdei túra. Szombaton délelőtt Dicsőfi Endre vezetésével Magyar Rekord légzőgyakorlat állításra készül a szálloda, melynek célja a Lövérek klimatikus gyógyhely népszerűsítése. A szálloda vendégei és Sopron város lakói aktív részvételével legalább 5 percig tartó tömegszerűségi rekord kísérlet zajlik a szálloda pihenőparkjában, kézműves vásárral, folklór programmal, bogrács gulyással fűszerezve. Weisz Fanni, a Danubius háziasszonya jelenlétére is számíthat az ünneplő vendégsereg, hiszen a légzőgyakorlat után Fanni segítségével kerül sor a mezítlábas élménytaposó felavatására. A szombat délután órái az árnyas fák alatti pihenéssel és Hajdú Ildikó mesepedagógus kicsikhez-nagyokhoz szóló meseterápiás foglalkozásával telnek, majd az estét kerti party zárja, tűzzsonglőrökkel, zenekarral, nosztalgikus Lövér ízekkel.

Hotel Lövér. HOL Magazin 2013.

Levezetésként vasárnapra is szabadtéri sport és animációs programokat, kirándulási lehetőségeket és kedvezményes wellness kezeléseket ajánl a soproni szálloda minden családnak, akik szeretnék élvezni és átélni a Lövért, természetesen.

Szobafoglalás a 99 888 400 telefonon és a lover.reservation@danubiushotels.com címen.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing