A legújabb iPhone 1 dollárért

2018.12.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Magyarok fejlesztették az új közösségi piacteret, ahol prémium termékeket lehet megvásárolni akár egyetlen dollárért.
Aktuális mobiltelefon-csúcsmodellek, játékkonzolok vagy akár egy új autó – jó lenne ezeket minimális összegért, mondjuk egyetlen dollárért megvásárolni. A most elindult Allyos pontosan ezt teszi lehetővé. Egy termék megszerzéséhez ugyan némi szerencsére is szükség van, de ha az nem áll mellénk, a befizetett pénzünk akkor is levásárolható.

Háromévnyi fejlesztés és tesztelés után a közösségi vásárlás segítségével átalakítaná az online kereskedelmet az Allyos. A rendszerben, ha egy termék 100 dollárba kerül, akkor maximum 100 potenciális vásárló dönthet úgy, hogy 1-1 dollárral beszáll a vásárlásba. Ha a teljes árat összeadják, akkor a finanszírozott termék az egyiküké lesz – az, hogy pontosan kié, véletlenszerű kiválasztás útján dől el. Azonban a többieknek sem kell bánkódniuk, mert a betett pénzük nem veszik el, azt az Allyos piacterén teljes összegben kedvezményként levásárolhatják. 

A rendszerben az egyenlőséget az időtényező beépítése valósítja meg: egy termék közösségi finanszírozásába mindenki óránként maximum 1 dollárral szállhat be, és mivel a kampányok csak néhány napig futnak, senki számára sem garantált, hogy ő vásárolhatja meg az adott terméket. Ez kizárja azt, hogy egy felhasználó hátrányba szorítson másokat csak azért, mert vastagabb pénztárcával rendelkezik.

Az Allyos elsőként a magyar piacon vezeti be a szolgáltatását, az alkalmazás már letölthető a Google Play Áruházból és az iTunes App Store-ból.

 

Garancia, szállítás és elállás

Minden piactér esetében kérdés, hogy a vásárló hogyan jut a termékekhez, és adott esetben hogyan tudja érvényesíteni a garanciát. Az Allyos nem raktároz, és a termékeket is csak kiajánlja a vásárlók felé. A szállítást és a garanciát a piactér gyártó- és kereskedőpartnerei biztosítják.

A rendszerből ki is lehet szállni: kérésre véglegesen törlésre kerül a felhasználó fiókja, az alkalmazásba előfizetésként feltöltött, de még nem felhasznált aktív indollárjai pedig az előfizetés idején belül visszautalásra kerülnek a bankszámlájára. A felhasznált, és így passzív indollárrá változott pénzét viszont csak a rendszeren belül vásárolhatja le. Az Allyos tranzakciós és bankkártya-elfogadó partnere az OTP Simple.

 
   

 

A szolgáltatást bemutató YouTube-videó: https://www.youtube.com/watch?v=iNUTJXgUdXs

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing