A legnagyobb rendezvényterem együttes

Az ország legnagyobb rendezvénytermei egy helyen, csak 10 percre a pesti Belvárostól. 25 rendezvénycsarnok és rendezvényterem, hatalmas szabadtéri rendezvényhelyszínek, mintegy 3500 parkolóhely - mindez akár 30.000 meghívott vendég számára. Természetesen a Hungexpo helyszínbemutatóját olvashatják.

Hungexpo 25. pavilon. HOL Magazin 2010.

Az elmúlt években nagyszabású átalakulás szemtanúi lehettek a kőbányai rendezvényhelyszín vendégei. Új épületek, megújult csarnokok, barátságos fedett sétányok várják a kiállítási és vásárközpont látogatóit.

A már évtizedek óta elérhető és bérelhető rendezvénytermek mellett új lehetőségek sora is bővíti a kínálatot. A sokszínű 25. pavilon nagyterme és 10 kisebb tárgyalója konferenciák és bemutatók helyszíne lehet. A grandiózus G Pavilon - a maga majd' tízezer négyzetméterével - kongresszusoknak és szakvásároknak ugyanúgy páratlan felületet kínál, mint kiállításoknak vagy reprezentatív céges rendezvényeknek.

Csak az elmúlt hónapok programválasztékából: a HUNGEXPO csarnokaiban lelt otthont a BNV, a HOVENTA, Business Travel Show, az Event Expo, vagy a MaReSz közgyűlése, de kisebb-nagyobb céges rendezvények sora is. E napokban nyitotta meg kapuit új, téli helyszínük, a Műjégpálya is.

Tudjon meg többet a helyszínről >>>

Kérjen ajánlatot, vagy további információkat a helyszinonline oldalain >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing