A Kölcsey Központ tavaszi programajánlatai

Április-május hónapban a neves hazai előadók mellett újabb világhírességek is fellépnek a Kölcsey Központban.
Április 21-én a 15 éves Djabe zenekar jubileumi koncerttel lepi meg rajongóit. A zenekar vendége Steve Hackett, a Genesis egykori gitárosa. A műsor igen változatos, hiszen hallhatók majd a Genesis egykori slágerei (In that Quiet Earth, Firth of Fifth...) de a Djabe kedvelt dalai is (Erdő, erdő, Fátyol mögött...) felcsendülnek.

A négyszeres Grammy-díjjas, csodálatos hangú énekesnő, Dianne Reeves május 10-én egy varázslatos koncerttel várja a jazz műfaj kedvelőit. Főként legutóbbi albumáról válogat, de olyan ismert dalok is elhangzanak majd, mint a Loving You, Just My Imagination vagy az örökzöld Midnight Sun. Dianne Reeves fátyolos, érzéki hangja mindenkit elbűvöl. Magyarországi turnéján csak Debrecenben ad koncertet.

A hazai jazz legkiemelkedőbb zongoristája Szakcsi Jr. és zenésztársai május 19-én adnak fergeteges koncertet. Zenéjük kivételes improvizációs tehetségről árulkodik. A zongora, dob és nagybőgő hármasa kifinomult szinpadi remekművet eredményez.

Bővebb információ: www.fonixinfo.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing