A Kerekerdő Kalandpark - Magyarország legújabb kalandparkja

A kerekegyházi szabadtéri rendezvényhelyszín erdei kötélpálya rendszerében a kisgyerekektől a felnőttekig minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő kalandelemeket.

Az idelátogató egyéni, családos és csoportos vendégek számára kellemes erdei környezetben biztosítanak pihenést és felfrissülést a tölgyes árnyékában.

Kerekerdő kalandpark. Szabadtéri rendezvényhelyszín. HOL Magazin 2010.

A Vendégek biztonságáról szakképzett pályafelügyelők és animátorok gondoskodnak.

Az erdei kötélpályákon kívül a látogatók kipróbálhatják az íjász pályát, az erdei tanösvényen ismerkedhetnek a helyi élővilággal, labirintusokban bolyonghatnak, használhatják az ugráló asztalt, a nagyobbak(16 év felett) airsoft stratégiai játékkal kommandózhatnak. A kisgyermekes családok részére külön manópályát alakítottak ki.

A Kalandparkunkban komplex szolgáltatást nyújtanak az ide érkezőknek. Garantálják az aktívan sportolás, a kikapcsolódás, a feltöltődés lehetőségét. Lehetőséget biztosítunk családi rendezvények lebonyolításához, grillezéshez, bográcsozáshoz. Mód nyílik születésnapi összejövetelek, legény- és lánybúcsúk megrendezésére is a helyszínen.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing