A jazz napos oldala - Mrs. Columbo koncert Budapesten

2015.06.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Végy három fiatal jazzistát: nők, akik ismert és elismert muzsikusok. Tegyél hozzá jazzt, egy tehetséges fiú dobost és szólaltass meg dalokat a hatvanas évektől napjainkig. Keverj bele a barátságot, ami ezt a három lányt összeköti és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Könnyed és mégis komoly, játékos, de pontos és felkészült: ilyen a Mrs Columbo muzsikája. Ismert slágerek új köntösben, jazzben megszólaltatva. A fővárosban már rég látott formáció június 25-én Budapest első apéro és koktélbárjában, a Mericano Bar-ban lép fel a Bazilika szomszédságában.

2015.06.25. 20:30

Mericano Bar

A Magyarországon még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta a számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a jazz és más könnyűzenei műfajok rajongóit. A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni a magyar jazz történetének kikerülhetetlen alakjai már most. Állandó vendégük a tehetséges dobos, Kovács Norbert, aki tökéletesen kiegészíti a lányokat. Debütáló albumuk 2012 februárjában jelent meg “(re)make up” címmel a Magneoton gondozásában és abban az óriási szakmai elismerésben részesült, hogy megnyerte a Fonogram Díjat “Az év hazai jazz-albuma” kategóriában, a második saját daluk, a Játszd újra! pedig bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny legjobb 30 dala közé! A zenekar 2014 tavaszán jelentette meg második nagylemezét “Mrs. Columbo Live” címmel, de hamarosan megjelenik a következő album is, ami már csak saját szerzeményeket és egy modernebb hangzásvilágot is hoz majd. Idén áprilisban teltházas nagykoncertet adtak a Müpa Fesztivál Színházában és alig várják a következő budapesti fellépésüket.

Mrs Columbo a Mericano Barban. HOL Magazin 2015.

Június 25-én a Mericano Apéro és Koktélbár ad otthon ennek a könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív zenei programnak, mely helyszín csupán néhány hónapja lett tagja a budapesti éjszakának. Tulajdonosa, az olasz Salvo Sgroi célja nem kisebb, mint hogy megismertesse a magyar közönséggel az olaszoknál és más mediterrán népeknél oly népszerű apéro időszakot, amikor a munka után egy pohárka bor, vagy koktél mellett az emberek összeülnek és hagyják, hogy az egész napi stressz leülepedjen bennük. „Szeretnénk, ha Budapest megismerkedne az olasz életérzéssel, azzal a könnyedséggel, mely az én népemet jellemzi. Dolgozunk keményen, ha kell, de tudunk lazítani is, és egy pillanatig sem érzünk lelkiismeret furdalást emiatt. Minden héten élő zenével kedveskedünk a vendégeinknek, mellé a város legnagyobb koktélkínálatát adjuk, és nagyon várjuk, hogy ez a 3 csodálatos lány elvarázsoljon minket!”

Részletek:

https://www.facebook.com/events/1596089023997164/

 

Időpont: június 25. - 20.30

Belépő: 2000 Ft, ami mellé egy welcome koktél jár ajándékba

 

Asztalfoglalás:

Mericano Apéro és Koktélbár

Sas utca 17. a belváros közepe, a Bazilika mellett

06 20 288 5406

hello@mericano.bar

Facebook.com/MericanoBar

Instagram.com/mericanobar


Cikkajánló
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán
- Ötven séf, ötven történet a 10. Electrolux Gourmet Fesztiválon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing