A Hungexpo rendezvénycsarnokába költözött a városligeti műjégpálya

Különleges lehetőséget kínál a Hungexpo: november 12-től itt üzemel a városligeti műjégpálya. Az 1800 négyzetméteres, egybefüggő jégpálya az egyik fedett rendezvénycsarnokban került kialakításra, így időjárástól függetlenül mindig adottak a lehetőségek a minőségi téli szórakozáshoz.

A helyszíngazdák számtalan lehetőséget kínálnak akár zártkörű céges rendezvények, akár  gyereknapok, karácsonyi- és mikulásünnepségek megrendezésére. Színes programokkal, játékokkal tehető igazán emlékezetessé és különlegessé az év vége  -vagy akár az új év kezdete!

A pálya persze ennél sokkal interaktívabb programokra is lehetőséget ad: lehet itt privát műkorcsolya bemutatót tartani, házi amatőr jégkorong kupát rendezni, curlingezni, de akár egy extrém jégdiszkó is megoldható - a hangosítás sem probléma.

Igazi jégpályához illően nem hiányozhat a pálya mellől a sült gesztenye és a forralt bor sem - a sport vagy a játék után téli finomságokkal is kedveskedhet vendégeinek.

Tekintse át ajánlatunkat és válassza a legmegfelelőbbet, vagy vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot, hogy teljesen az Ön igényeire szabhassuk ajánlatunkat.

Bérleti díj: 1-4 óra esetén 200.000 Ft + Áfa/óra 4 órát meghaladó bérlés esetén az első órától 170 000 Ft + Áfa/óra

 

Érdeklődés, ajánlatkérés >>>

Részletes információk a Hungexpo rendezvényhelyszín adottságairól >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing