A felhőtlen kikapcsolódás helyszíne: Club Aliga

Milyen az ideális csapatépítő program, vagy sport-és családi nap helyszíne? Nézzük: legyen nagy tágas zöld terület, legyen hangulat, legyenek rendezvénytermek, legyen vízpart a közelben, lehessen parkolni és szükség esetén biztosítson szálláslehetőséget is. Ja, és ha lehet, ne legyen a világ végén. Ennyi szempontnak nem könnyű maradéktalanul megfelelni, de nekünk van egy tuti tippünk: Club Aliga!

A Budapesttől mindössze 90 km-re, Somogy és Veszprém megye határán található Balatonvilágoshoz tartozó Club Aliga maga A Tökéletes Rendezvényhelyszín, amely szolgáltatáskínálatával az összes fenti szempontnak megfelel, hiszen a pihentető, vagy éppen aktív kikapcsolódáshoz itt minden feltétel adott.

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

Ez persze jól hangzik, de ki fogja mindezt megszervezni? Jó hírünk van: a Club Aliga rutinos szervezőcsapata minderre készen áll! Nincs más teendő, mint kiválasztani a szinte végtelen hosszú programkínálatból a leginkább tetszőeket, a többi pedig már az ő feladatuk. Ha pedig még ennél is egyszerűbb megoldásra vágyunk, akár komplett csomagok közül is választhatunk, mert a családi naptól a céges programokon át a csapatépítésig mindenre van egy kész megoldás. Legyen szó bográcsozásról vagy más szabadtéri főzős programokról, extrém kihívásokkal tűzdelt összetartásról, tematikus vetélkedőkről vagy esti zenés mulatozásról, netán mindről egyszerre, a megvalósításnak semmi nem szab határt, beleértve az egyéni ötleteket és igényeket sem. A Club Aliga volt már házigazdája 20 fős csapatépítő eseménynek és 8000 fős családi napnak is!

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

Igény esetén a megfáradt vendégek számára a szállások komfortját, a szobák színvonalát jelentősen javító idei fejlesztéseknek köszönhetően megújult, 400 ágyas szálláskapacitás áll rendelkezésre, sőt, a hatalmas területen akár sátorhelyek kialakítására is van lehetőség. A szállóépületek által biztosított infrastruktúra pedig biztosítja a civilizált toalett-, öltöző- és zuhanyhelyiségeket, valamint lehetővé teszi olyan kiegészítő szolgáltatások nyújtását, mint például a kisgyerekes családok számára nélkülözhetetlen szoptató-, pelenkázó- és alvószobák biztosítása.

 

Egy szó, mint száz: ha rendezvény, akkor Club Aliga!

Club Aliga. HOL Magazin 2014.

 www.clubaliga.hu | Club Aliga a Facebook-on  

Club Aliga. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing