A Dúzsi Pincészet és a Vakvarjú Vendéglő Borvacsorája

A budai VakVarjú Vendéglő sok szeretettel várja minden kedves borszerető Vendégét borvacsorájára. Az est házigazdája Dúzsi Tamás, aki ez alkalommal is személyesen kalauzolja el a vacsora résztvevőit varázslatos borai világába.
A borest időpontja 2010. november 24. szerda 19,00
Asztalfoglalás és további információ: +361 208 4027

Aperitif: Dúzsi Rosé 2010

Dúzsi Fürtike 2010
Kecskesajt panna cotta sültpaprika salátával

Dúzsi Szegzárdi Kadarka 2007
Liba eszencia házi sütőtökös batyuval

Dúzsi Leányvári Kékfrankos 2007
Konfitált borjúpofa pikáns provance mártással, burgonya gratinnel, vajas emulzióban párolt zöldségekkel

Citrusos pezsgő sorbet

Dúzsi Pentaton 2006
Bordírozott vadkacsamell filé kakukkfüves tőkegomba raguval, juhtúrós császármorzsával

Dúzsi Szegzárdi Merlot 2007
Sült túrótorta gránátalma chutney-val

A borvacsora ára 7900,-/fő

Az étterem befogadóképessége miatt a rendezvény csak korlátozott számban látogatható, ezért érdemes részvételi szándékukat mielőbb jelezni.

Asztalfoglalás és további információ: +361 208 4027
Cím: 1119 Budapest, Érem u. 2.
www.vakvarju.com

>>> Részletes meghívó >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing