A Duna-korzó új arca: a VígVarjú

2017.11.29. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

December elsején a Pesti Vigadóban rak fészket a VakVarjú éttermek legújabb családtagja, a VígVarjú!
A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere. A klasszicista épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. 

Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 november 30-án a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém, új VakVarjú családtag, a VígVarjú.

„Az étterem hasonló szellemiséget képvisel, mint a VarjúFészek bármelyik tagja. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a házias ízek kedvelői mellett az újabb ízekre nyitottabb vendégek is jól érezzék magukat nálunk. A csodálatos klasszicista épülethez igazodva pedig még izgalmasabb, de egyszerre otthonosságot is sugárzó enteriőrt alakítottunk ki. Fehér flamingók, fel-felbukkanó buja dzsungel motívumok, kényelmes kanapék és madárkalitkákat idéző installációkkal díszített sarkok kaptak helyet az étteremben és a hozzá tartozó különteremben. Mindezek középpontjában ott áll a VígVarjú, aki egy egyszerre játékos, boldogságot sugárzó és szerethető. És akinek a szenvedélye a Vendég.” – jegyezte meg Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

 VígVarjú Étterem. HOL Magazin 2017.

A családbarát étteremben a VígVarjú konyhafőnöke, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak a vendégek, akik esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú.

Weboldal: http://vigvarju.vakvarju.com/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/VigVarju/

Instagram oldal: https://www.instagram.com/vakvarju_etterem/

VígVarjú Étterem. HOL Magazin 2017.

 


Cikkajánló
- Újjászületett a margitszigeti Platán Étterem
- Creppy PalacsintaHáz és franchise
- Steiner Kristóf csinálja a “balhét” a Burger Marketben
- A vidéki TOP10 a TOP100-ból
- Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing