A Dumaszínház Balatonfüreden

Pénteken kezdődik a Dumaszínház balatonfüredi nyári fesztiválja, a DumaFüred, amelyen programján a stand-up comedy mellett több tehetségkutató est, vendégprodukció és koncert is szerepel.

A szervezők nevében Litkai Gergely humorista az MTI-nek elmondta: a DumaFüred érdekessége, hogy most először nem egy, hanem három színpadon is zajlanak majd az események. A balatonfüredi SunCity területén felállított nyolcszáz férőhelyes sátorban és a kisebb, de hangulatos Lipstick klubban hagyományos és speciális stand-up comedy előadások, vendégprodukciók, valamint tehetségkutató estek lesznek, a Nagyszínpadon pedig a humor mellett nagyobb szabású koncertek várják a fesztiválozókat.

Hozzátette: a tavalyinál jóval nagyobb az érdeklődés a humorfesztivál iránt. Az eseményt tavaly még Nagyvázsonyban tartották meg.

Idén először szervezik meg az Allstars-estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra és a humor három generációját egyesítő trió, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György is szórakoztatja a közönséget.

A zenei programban fellép a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Bëlga, a Budapest Bár és a Dumakoncert.

A DumaFüreden fellép továbbá a L'art pour l'art Társulat és szerepel a programban a Szomszédnéni odaát van című előadás is.

Az augusztus 5-éig tartó fesztivál részletes programja a www.dumaszinhaz.hu oldalon tekinthető meg.

 

MTI 2012. július 26., csütörtök 8:55


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing