A Corvin Plázában nyílik a harmadik BELLOZZO® étterem

2018.06.21. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Harmadik egységét nyitja a BELLOZZO® étteremlánc a Corvin Plázában ma, így az Oktogon és a Westend City Center után a Futó utca környéke sem marad igazi olasz ízek nélkül. Az új étterem a megszokott minőség, frissesség és gyors kiszolgálás mellett tágas vendégtérrel és újszerű építészeti megoldásokkal várja a vendégeit a bevásárlóközpont felső emeletén.

A BELLOZZO® márka mögött nemzetközi csapat áll, hiszen a magyar munkatársaktól induló ötletet olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek együtt fejlesztették ki. Az étteremláncban az ételek főzésekor nagy hangsúlyt kapnak az eredeti olasz alapanyagok és a frissesség, minden a vendégek előtt készül az étterem hatalmas látványkonyhájában. A BELLOZZO® életérzéshez, a vidám, olaszos hangulathoz az eredeti ízek mellé gyorsaság is párosul, hiszen az ételek útja a megrendeléstől az asztalig csak pár percet vesz igénybe.

Megnyitott a 3. Bellozzo Étterem is. HOL Magazin 2018.

„Az oktogoni és a westendi éttermek érdekes egyvelege lesz a harmadik egységünk. A nagy belmagasság, az elszeparált tér új lehetőségeket adott a belsőépítész csapatnak, reméljük, a különleges dizájn elnyeri majd a vendégek tetszését. A menü is megújult, felkerültek olyan különlegességek az étlapra, mint a minestrone leves, a cacciatore tészta vagy kecskesajtos saláta sonka chipsszel.”

Az igazi BELLOZZO hangulat azonban marad, és ugyanazt a minőséget és élményt biztosítjuk a Corvin Plázában, mint a másik két éttermünkben” – mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletágvezetője.

 Megnyitott a 3. Bellozzo Étterem is. HOL Magazin 2018.

A Corvin Plázában ma nyílt étterem a hazai terjeszkedés harmadik állomása, az oktogoni BELLOZZO® 2015 novemberében, a Westend City Centerben található egység pedig 2017 szeptemberében nyílt meg. A The Fusion Group a jövőben több üzlet megnyitását is tervezi a fővárosban és vidéki városokban is.

 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing