A Budapest Airport elindította első VIP szolgáltatását

2018.02.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Új, személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indít a Budapest Airport a 2A Terminálon, exkluzív terméket kínálva azoknak az utasoknak, akik valami egyedit keresnek. A diszkrét bud:vip szolgáltatást igénybe vevő induló és érkező utasok számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, az új dedikált VIP várótól a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig.

Aki rendszeresen repül, vagy egy kis nyugalomra és személyes kiszolgálásra van szüksége, annak igazán nem mindegy, hogy milyen körülmények között várakozik a gép indulásáig vagy az érkezés után. A prémium kényelmet kereső utasok immár a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is igénybe vehetnek exkluzív szolgáltatást, amely számos személyre szabott megoldást kínál. A bud:vip szolgáltatás része a dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, a gyorsabb be- és kiszállás, a hordár, és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

Az új bud:vip szolgáltatás bázisa a 2A Terminál indulási szintjén található új VIP váró, ahol minőségi étel- és italkínálat várja az üzleti és egyéb VIP utazókat, akik, ha idejük engedi, a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak a vendégek rendelkezésére. A luxusváró és az exkluzív szolgáltatás kifejezetten azokat az utasokat célozza, akiknek a repülőtéren eltöltött idő alatt is kiemelten fontos a kényelem.

„A Budapest Airportnál nap mint nap azon dolgozunk, hogy minden utast egyéni igényeinek megfelelően, a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljunk ki. Ennek jegyében épült meg a SkyCourt, és ezért zajlik a B móló kivitelezése is: újabb és újabb infrastrukturális fejlesztésekkel igyekszünk minél teljesebb szolgáltatást nyújtani. Úgy gondolom, az új bud:vip szolgáltatási csomagunkkal és új VIP várónkkal még színesebbé válik a kínálatunk, és azon utasainknak is különleges élményt tudunk nyújtani, akik számára a repülés előtt és a repülés után is kiemelt fontosságú a kényelem, a személyre szabott és exkluzív kiszolgálás. Meggyőződésünk, hogy utasaink örömmel veszik majd igénybe a bud:vip szolgáltatást, amelynek az ára jóval kedvezőbb a hasonló szolgáltatást kínáló EU-s repülőterek átlagárainál,” mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

A VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, mind az induló, mind pedig az érkező utasok számára. További információk a vip.bud.hu oldalon olvashatók.

 

 

 


Cikkajánló
- A zene mindenkié – avagy minden, ami zene
- Párizs meglepő titkai a bölcsek kövétől az Operaház fantomjáig!
- Újra hódít a palacsinta őrület Magyarországon
- Új hangversenysorozatot indít el a Nemzeti Énekkar
- 5 éves a Bubbles Club!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing