A Bowling City nagyvárosi hangulattal várja látogatóit

Tehetséges magyar grafikusok adtak új arculatot a Novotel Budapest City bowlingtermének, a Bowling City-nek. Az új design nagyon látványos lett, a pálya falaira egy-egy világváros sziluettjét festették a művészek.

A Novotel bowlingpályája kisebb-nagyobb megszakításokkal már 30 éve várja a bowlingozni vágyókat. 

Tavaly a szálloda vezetősége, felismerve a bowlingcenterben rejlő lehetőségeket, úgy döntött, hogy friss arculattal újítja meg a pályát. Az új bowlingterem kiválóan  alkalmas akár 40 fős rendezvények, csapatépítő tréningek, születésnapi ünnepségek lebonyolítására is, hiszen a szálloda igény szerint teljeskörű vendéglátást biztosít.

„Három vendégszegmensre szeretnénk építeni. Az egyik természetesen a szállóvendégek, a másik a budapesti és Budapest környéki lakosok, a harmadik pedig a rendezvények.” – mondta el Kovács Róbert, a Novotel Budapest City Üzemeltetési Igazgatója.

Bowling City. HOL Magazin 2013.

Ezt a törekvést támogatja az is, hogy a szálloda könnyen megközelíthető és ingyenes parkolásra is van lehetőség a hotel parkolójában.

Azonban nemcsak a bowlingpálya öltött új arcot idén. A nemrég fennállásának 30. évfordulóját ünneplő hotel ugyanis január 1-jén a névváltoztatás mellett döntött, így az eddigi Novotel Budapest Congress helyett a modernebb csengésű Novotel Budapest City nevet kapta. A névváltoztatás mögött stratégiai okok is vannak, hiszen a hotel vezetősége szeretné, ha a vendégkör az üzleti úton lévők mellett minél több, a szabadságát töltő turistával is kiegészülne. Hogy ezt a célt megvalósítsa, a hotel kiemelt figyelmet fordít a családokra, így a Novotel sztenderdeknek megfelelően 16 éves korig a gyerekeknek ingyenes a szállás és a reggeli a hotelben (amennyiben a szüleikkel egy szobában alszanak). A gyerekeket ezen kívül játéksarok várja, ahol a legkisebbektől egészen a kamaszokig mindenki találhat magának izgalmas elfoglaltságot.

Így a két célcsoport (az üzletemberek és a nyaralásukat töltők) jól kiegészíti egymást, hiszen az üzleti úton lévők többnyire hétköznap szállnak meg a hotelben, míg a nyaralásukat töltők inkább hétvégén.

A Novotel az Accor csoport középkategóriás szállodalánca, mely a világ 92 országában mintegy 3500 hotelt üzemletet és 160 000 alkalmazottat foglalkoztat. Szolgáltatásainak kiegyensúlyozottan magas színvonala mind üzleti, mind kikapcsolódásra vágyó vendégeinek kényelmét szolgálja. Gondoljunk csak a tágas, modulrendszerű szobákra, a nap 24 órájában elérhető, kiegyensúlyozott ételválasztékra, kitűnő meeting lehetőségekre, figyelmes személyzetre, a külön erre hivatott gyereksarokra vagy a fiatalító wellness részlegre. Az Accor fenntartható fejlődés programjával, a PLANET 21-gyel a Novotel elkötelezi magát a fenntarthatóság mellett. Napjaink környezeti és társadalmi kihívásaira válaszként a márka a nemzetközileg ismert és elismert ISO 14001-es környezetirányítási rendszert fogja alkalmazni.

A Novotel közel 400 szállodája várja vendégeit 60 ország nagyvárosainak központjában, üzleti negyedében, valamint turistacélpontjaiban.

 

További információk:

Király Zoltán

marketing igazgató

Accor Magyaroszág

Tel.:  +36-30-257-7745

zoltan.kiraly@accor.com

 

Elérhetőség és pályafoglalás:

1123 Budapest, Alkotás utca 63-67.

Telefon: +361-372-5400

Email: h0511-sb@accor.com

Web: www.facebook.com/bowlingcitybudapest

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing