A Borsodi bemutatja: Belvárosi Foci Mozi

A Borsodi bemutatja: 
BELVÁROSI FOCI MOZI, Szabadság tér, 2012. június 8. - július 1. 
Közeleg a foci EB, nehéz eldönteni, hol nézze az ember. A város kocsmái és szórakozóhelyei különféle kijelzőméretekkel és akciókkal csalogatják a focirajongókat. Lehet menni barátokkal, családdal, esőbiztos vagy minél nagyobb képernyős helyekre, és az sem mindegy, hogy egy bizonyos összegbe mennyi sör fér bele.

Az otthoni képernyő melletti magányos, kívülről sokszor furcsának és viccesnek ható szurkolás (hányféleképpen hallottuk már, hogy góóól...) egy ideje szinte elavult tevékenységnek számít, hiszen mennyivel közelebb áll a képernyőn érzékelhető stadion-élményhez, ha társainkkal együtt szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, csak épp egy teljesen más helyen.

Ki álmodhatna magának szebb környezetet a közös szurkolásra, mint a Szabadság tér, ami tulajdonképp a zsúfolt egyen-stadionok sokszor nyomasztó hangulatának homlokegyenest ellentéte

Szurkolj Európa legjobb csapatainak Budapest legszebb terén, a friss levegőn, a Belvárosi Foci-moziban! A meccseket óriási, 28 m2-es LED falon láthatod, az atmoszféra, az izgalmak és a kaja-pia garantált! Műsoron a Futball Európa Bajnokság mérkőzései, a csoportmeccsektől a döntőig, és hogy a pihenőnapokon se hagyjon alább az izgalom, a meccs-nélküli napokon aktuális és témába vágó filmeket láthatsz a kertmozivá alakuló foci-moziban.

Minden nap nyereményjátékok, italakciók és labda-pattanásig hevült hangulat, haverokkal, családdal, a csajoddal, vagy egyedül, mert úgyis itt lesznek a többiek.

További info:

http://www.facebook.com/belvarosisportmozi

http://focimozi.hu/


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing