A Bonus Party Service 2011-es esküvői körképe

Így, az idei esküvői szezon végéhez közeledve elmondhatjuk, hogy számos igazán megható pillanat részesei lehettünk, és bízunk benne, hogy még több ilyen jeles eseményben működhetünk közre!
A nyár jellemzően a családi rendezvényeké, azon belül is az esküvőké. Nincs olyan mennyasszony, aki ne képzelte volna el már kislány korában, hogy milyen is lesz az a bizonyos nagy nap, amikor oltár elé vezeti a Nagy Õ.

Bonus Party Service esküvő. HOL Magazin 2011.

Felnőve sokan lemondanak a nagy pompáról, mások viszont ragaszkodnak az álomlakodalomhoz, hiszen mégiscsak egyszer megy férjhez az ember lánya! Legalábbis jó esetben… Mindezek következtében, talán a leendő arák igényeinek a legnehezebb megfelelni az összes megrendelő közül, de egy összeszokott professzionális csapat, mint ahogy a Bonus is, képes belevinni azt a pici pluszt, ami miatt minden tökéletesen összeáll a fontos eseményre. Hiszen mindenki tudja, hogy az ördög a részletekben lakozik! Mi ügyelünk arra, hogy mindent az ifjú pár egyedi igényeihez igazítsunk, a megfelelő stílusú helyszíntől, a menü-összeállításon át, egészen a dekorációig, minden tökéletes harmóniában álljon.

Az elmúlt évekre jellemző, hogy egyre nőnek az elvárások, és mindenki törekszik a maradandó élmény megteremtésére, az igazán egyedi megoldásokra. Vegyük például a menyasszonyi ruhákat! Ma már mindenki kedve és természetes pénztárcája szerint válogathat a különböző stílusú, fazonú, na és igen, a különböző színű ruhák közül. Hol van már az az íratlan szabály, hogy az esküvő színe a fehér?! Ma már minden megengedett, és nem csak a ruháknál. A torták között is egyre több a designer műremek, melyek a remek ízek mellett, igazán látványos külsővel büszkélkedhetnek. És persze ott a dekoráció is. Egyre többen választanak kissé merészebb színeket is, és a zöld, a kék, sőt a barna is porondra kerül. Igen, a barna is, hiszen a csokoládé melegsége biztos, hogy barátságos hangulatot kölcsönöz a szépen megterített asztaloknak.

Úgyhogy hölgyeim, merjenek nagyot álmodni és megvalósítani azt! Mi segítünk benne! Ha még hátra van a nagy nap, és örömmel venné egy nagy tapasztalattal bíró csapat segítségét, ne hezitáljon, és kérje személyre szabott ajánlatunkat esküvőjére! És ne feledje, az egyedi színvilágú csokoládébarna terítékeink a céges rendezvényeken is jól mutatnak!

Bonus Party Service a weben >>>

Ajánlatkérés lehetősége >>>

Bonus Party Service esküvő. HOL Magazin 2011.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- MobilaDalin - régi új szereplő a bútortérképen
- Coworking Camp Csopak
- Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat
- ART Catering - Párizsi hangulatban a Bazaar Eclecticában!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing