A bisztró életérzés megérkezett a rendezvények világába a Budapest Party Service tálalásában

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design. Mitől különleges a bisztró érzés?
A maga könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek.

 – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője. A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek. Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu

Budapest Bistro Food. HOL Magazin 2015.

Budapest Bistro Food. HOL Magazin 2015.

Budapest Bistro Food. HOL Magazin 2015.

Budapest Bistro Food. HOL Magazin 2015.

Budapest Bistro Food. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség idei díjazottait
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- Új magyar gin a Bestillótól
- Omega-3 tojást tojó tyúkokat nevelnek a Szent István Egyetemen
- Feljövőben a minőségi, prémium szaloncukrok 2020-ban

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing