A Berekai Art Stúdióban májusban a zenéé a főszerep

2017.05.04. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Sanzon, kuplé, musical és opera - két zenei programmal is készülnek
Május 4-én 19 órától Kiss Bernadett Vivien, az Operett Színház művészének önálló estjén vehetnek részt a zenekedvelők. A „Valahol a fényeken túl” című előadás darabjai széles zenei palettát tárnak a közönség elé, az operától a musicalig több műfajt is érintve. 

Az énekesnőt számos színpadi darabban megcsodálhattuk már, a Budapesti Operettszínházban, a Városmajori Szabadtéri színpadon, a Merlinben vagy akár a Kispesti Kisszínházban is. Az előadás ízelítőt ad sokszínű tehetségéből, amit az évek során a színházrajongók már tapasztalhattak.

Május 25-én 19 órától kezdődően a „Kié vagy mondd…?” című előadás a boldog békeidőket fogja idézni, ahol a flört és a szerelem művészet volt. Sanzonok, kuplék, versek hangzanak el, melyekben édes Nők és szeretnivaló Férfiak örök titkai bújnak. A műveket Sajgál Erika színésznő előadásában hallhatjuk, Szilassy Nelli zongoraművész kíséretével. A művésznőt leginkább színpadi szerepekben ismerhettük meg, többek között játszott a Vígszínházban, a Pesti Színházban és a Turay Ida színházban is. Emellett több játék- és televíziós filmben is szerepelt, valamint alkalmanként szinkronizál. A mostani előadás alkalmával csodálatos hangjával varázsolja el a közönséget.

Berekai Art Stúdió. HOL Magazin 2017.

Berekai Judit, a Berekai Art Stúdió alapítója maga is művész, akinek mindig is célja volt, hogy a világ különböző kultúráit, sorsait megmutassa és továbbadja az érdeklődőknek. Az egyedi, itthon szinte ismeretlen stílusú összművészeti szalon, vagy ahogyan ő hívja a „kis kulturális sziget” létrehozásának hátterében az állt, hogy a művészet nyelvén bárki elmondhassa, amit az életről gondol. Ezen a szigeten bárki megpihenhet, aki a hétköznapi élet áramlásában egy kis feltöltődésre vágyik. A kultúra kedvelőinek érdemes követniük a Berekai Art Stúdió tevékenységét, hiszen a szervezők törekednek a művészet minél sokszínűbb megjelenítésére: zenei-, színházi- és felolvasó esteket szerveznek, könyvbemutatókat tartanak.

Az májusi zenei estek iránt érdeklődők a 06 20 555 5855-ös telefonszámon vagy a jberekai@gmail.com e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat, részvételi díj: 2.500 Ft/fő.

Berekai Art Studio

 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing