6 fogásos szilveszteri vacsora a Dunyha Kertvendéglőben

Nyugodt szilveszterre vágyik, amikor nem kell a petárdáktól zajos utcákon sétálgatni és órákat várni taxira a hidegben? Válassza a Petneházy Club Hotelt, ahol mindezektől nem kell félnie és ahol a Budai hegyek ölelésében az éjszakát akár egy saját szaunás faházban is töltheti!

A II. kerületben, Adyligeten fekvő Petneházy Club Hotelben maga mögött hagyhatja a belváros nyüzsgését és igazán nyugodt, meghitt környezetben ünnepelhet Párjával vagy akár kisebb baráti társaságával. A szálloda megújult éttermében, a Dunyha Kertvendéglőben családias légkörben, barátságos kiszolgálás mellett fogyaszthatja el a kihagyhatatlan szilveszteri fogásokat, illetve Molnár Tamás konyhafőnök készül néhány téli ételkülönlegességgel is, mint például Évzáró gyöngyös tyúk eszencia vargányás derelyével illetve a Forró aranygaluska pezsgő habbal. A Dunyha Kertvendéglő 6 fogásos szilveszteri menü ára 1 pohár borral 8990 Ft. A tökéletes hangulatot az este folyamán élőzene garantálja!

 Szilveszter a Petneházyban. HOL Magazin 2012.

Az Óévet búcsúztatva koccintson szeretteivel bensőséges hangulatú szaunás faházaink egyikében, amelyek 46-68 nm alapterületükkel maximális kényelmet biztosítanak többnapos tartózkodásra is. Pihenését még tökéletesebbé teszi a szálloda wellness részlege, ahol beltéri medence, finn és infra szauna valamint különböző masszázskezelések garantálják a felfrissülést. Az aktívabb pihenés hívei számára a területen található kettő, sátorral fedett, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum szolgáltatási biztosítják a kikapcsolódást.

Wellness a Petneházyban. HOL Magazin 2012.

Weboldal: http://www.petnehazy-clubhotel.hu/


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing