6 érv a Városliget Café & Restaurant mellett

2015.05.05. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Elkövetkezendő Hírleveleinkben azon olvasóinknak, akik még nem ismerik a Városliget Café sokszínű szolgáltatási palettáját egy-egy érvvel támasztjuk alá, hogy miért kiváló választás kávéházunkat megismerni, hozzánk betérni.

Hepaj, Ligécia, Lizsé – több mint 100 éve ugyanazt jelenti: a pesti Ligetet, ahol a polgár kiszakad a város forgatagából, ahol jól érzi magát a főváros apraja-nagyja, szerelmesen andalgó pár és verseket faragó poéta, önfeledten játszó, boldog gyereksereg. A Városliget Café & Restaurant ezt az érzést, szellemiséget tükrözi: itt mindenkit szívesen várnak, bárki úgy érezheti, hogy egy „barátságos nappaliba” toppant be. 

RÖGTÖN AZ ELSŐ ÉRVÜNK: NÁLUNK IHATJA A VÁROSBAN AZ EGYIK LEGFINOMABB KÁVÉKÜLÖNLEGESSÉGET:

1.  ÉRV:         EGY CSÉSZE FEKETE

A kávé az egyik dolog, amiben a Városliget Café egyedi és izgalmas élményt kínál az új aranykorát élő budapesti kávéházi világban. Kávépörkölő mesterük minden nap kétszer pörköl zöld kávébabot a francia, a bécsi vagy az olasz pörkölés szabályai szerint. De nemcsak a pörkölés módja variálható a vendég kedvére és ízlésére,  hanem a nyers kávék fajtái is. Legkedveltebbek az etióp yirgacheffe, a kolumbiai supremo és egy saját keverékünk, mely brazil santos és india házasításával készült.

Próbálja ki Ön is és élvezze a frissen pörkölt kávéból készült különlegességeket! Térjen be hozzánk, legyen a vendégünk!

 

További részletek:       

www.varosligetcafe.hu/programok

Nyitva tartás:

hétfőtől vasárnapig 12 – 22 óráig

 

Asztalfoglalás:            +36.30.869.1426

                              info@varosligetcafe.hu


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- A Szent András Sörfőzde új söre, az Áfonyás Ale
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Eldőlt, melyek Magyarország legjobb kenyerei
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing