50 éves a KVIK!

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.

A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt. A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.

A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye a 2019. október 11-én megrendezésre kerülő szakmai konferencia lesz A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás – Jubileumi konferencia címmel. A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak majd előadásokat.

Az ünnepségsorozat részletes programjai a https://kvik50.uni-bge.hu/ linken érhető el. 

Amennyiben valamely programunkon részt kíván venni, kérjük, jelezze ezt a kvik50@uni-bge.hu e-mail címen.

Ünnepeljük együtt az 50 éves kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatást!

 


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing