5 csillagos kényeztetés a Boscolo Spa-ban

Újjászületés a város közepén - luxus környezetben

Valódi gyöngyszem rejtőzik Budapest centrumában. Alpesi hangulatban, 5 csillagos környezetben frissülhetnek fel a spa életérzés szerelmesei. A Boscolo Hotel Spa szolgáltatásait nem csak szálloda vendégei vehetik igénybe: bárki betérhet, aki nem akar sokat utazni néhány, tökéletes kényeztetéssel teli óráért.

A harmónia nem terem meg csak úgy magától. Ahhoz, hogy átélhessük, bizonyos fokú lelki békére van szükség, amelynek eléréséhez a környezet is sokat adhat. Ezért fontos, hogy ha van néhány értékes óránk, akkor azt olyan helyen töltsük el, amely felvértez minket a béke, a nyugodtság, a relaxáció érzésével.

A Boscolo Hotel Spa-ban minden megtalálható ahhoz, hogy a pihenésre vágyó úgy érezze: ez jár nekem! A Boscolo Budapest ötcsillagos kényeztető spa-ajánlatait úgy állította össze, hogy a nálunk töltött idő minden percét élvezhesse! Minden nap a legprofesszionálisabb hozzáértéssel, lélekmelengető rituálékkal és valódi meglepetésekkel várjuk Önt.

A megszokott elegancia mellett most kipróbálhatja a változatos téli újdonságokat is. Merüljön el a levendulák világába és kényeztesse magát kombinált kádfürdő- és testmasszázs kezelésünkkel: „Peaceful Moments”. Adja át magát a pillanatok szépségének!

A New York Palotában található 5 csillagos luxus szálloda 600 nm-en fekvő wellness központtal és egyedülállóan különleges atmoszférával várja a pihenésre készülőket: a spa hangulatát egy alpesi jég-alagút ihlette. A labirintusszerűen kanyargó folyosók, a jégbarlang hatású falak és a Swarowski kristályok kék fényjátéka misztikus hatást ígér. A wellness részlegen egy képzeletbeli vízalatti világ hangulata tárul vendégeink elé.

 

Boscolo Hotel Budapest

Budapest, Erzsébet körút 9-11.

http://budapest.boscolohotels.com/


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing