4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában

Európa legnagyobb gyógyfürdő-üzemeltetője, az Ensana 4 millió eurós fejlesztéssel vadonatúj luxus wellness és relaxációs központot nyitott a szlovákiai ötcsillagos Thermia Palace Ensana Health Spa szállodájában, a szlovákiai Pöstyén egyedülálló fürdőszigetén.

A lenyűgöző, közel 1.200 m2-es területű fejlesztéshez egész évben használható beltéri és szabadtéri úszómedencék, „élmény-zuhanyozók”, tepidárium, nagy pezsgőfürdő, infravörös finn szauna és gőzfürdő tartozik. A medencéket a gyógyhatású helyi termálvízzel töltik fel és hevített csempék segítségével gyengéden melegítik.

A Thermia Palace Ensana Health Spa szálloda új wellness és relaxációs központja a szecessziós stílusú épület impozáns egészségügyi és wellness létesítményeire épít, amelyek a történelmi Irma Gyógyfürdőben találhatók. Az 1912-ben épült Irma Gyógyfürdő lenyűgöző termálmedencével – az úgynevezett Tükör-medencével –, valamint egy egyedülálló iszapmedencével rendelkezik, mindkettőt 39 C-ra melegítik és híresek arról, hogy enyhítik az izomfájdalmat és -feszültséget.

ENSANA Thermia Palace Spa Pöstyén. HOL Magazin 2019.

A szálloda vendégei több mint 60 különféle gyógykezelést vehetnek igénybe az Irma Fürdőben – beleértve az Ensana nemzetközileg ismert és szabadalmaztatott kezeléseit, amelyek a gyógyító természeti erőforrásokat a modern orvostudományi ismeretekkel ötvözik. A legnépszerűbbek közé tartoznak a híres pöstyéni iszapot felhasználó kezelések, amelynek fizikai, kémiai és biológiai gyógyító tulajdonságait az egész Európai Unióban tanúsítvány igazolja. Az új wellness és relaxációs központ közvetlenül kapcsolódik a történelmi Irma Fürdőhöz, így a vendégek könnyedén összekapcsolhatják a pihenést, kikapcsolódást és a természetes gyógykezeléseket.

Andreas Schuster, a pöstyéni Ensana Health Spa Hotel vezérigazgatója a következőket mondta: „Lenyűgöző új wellness és relaxációs központunk modern és tágas kialakítású, stílusában kiegészíti a szálloda szecessziós jellemzőit. A központ épületéből, ahová kizárólag vendégeink léphetnek be, tökéletes kilátás nyílik csodálatos kertjeinkre, amelyet vízirózsás tavak és sétálgató pávák díszítenek.”

ENSANA Thermia Palace Spa Pöstyén. HOL Magazin 2019.

Az új fejlesztés, amelynek megvalósítása több mint 4 millió euróba került, jelentős beruházás az Európa-szerte 26 gyógyfürdő-szállodát üzemeltető Ensana csoport számára. A fejlesztés összhangban van a csoport növekedés, innováció, új kezelések, új létesítmények és munkahelyteremtés iránti elkötelezettségével. A wellness és relaxációs központ fölött további hat szállodai szoba és lakosztály is épült, amelyek mindegyikéhez tágas terasz tartozik, kilátással a szálloda kertjeire.

A Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel az Ensana portfolió egyik „koronaékszere”. A 118 szobával, gyönyörű étteremmel, kávézóval és konferenciatermekkel rendelkező épület az első ötcsillagos szálloda volt Szlovákiában. A meleg- és gyógyhatású ásványvízforrásairól és iszapjáról híres pöstyéni fürdőszigeten található terület hosszú évtizedek óta vonzza a gyógyulni, felfrissülni vágyó vendégeket, köztük királyokat, sejkeket és maharadzsákat. A fürdő egykori híres vendégei között szerepelt Ferdinánd bolgár cár, Selma Lagerlöf Nobel-díjas író, valamint Alphons Mucha festő, aki hálából lánya gyógyulásáért a szállodának ajándékozta egyik festményét. A kép ma is a szálloda Grand Restaurant éttermében van kifüggesztve.

A relaxációs és wellness kezeléseken kívül a Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel vendégei széles körű szabadidős tevékenységeket élvezhetnek, beleértve a legmodernebb edzőtermet, teniszpályákat és golfpályát, valamint sétálhatnak, kirándulhatnak és kocoghatnak a szálloda gyönyörű zöld parkjában.

 ENSANA Thermia Palace Spa Pöstyén. HOL Magazin 2019.

 

Az Ensana Health Spa szállodákkal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, látogasson el a www.ensanahotels.com oldalra.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing