370 milliós szállodafelújítás Gyulán

Felújítják a Park Hotelt Gyulán, a szállodát üzemeltető gyulai családi vállalkozás szálláshelybővítő beruházásra 258,5 millió forint EU-támogatást nyert a Dél-Alföldi Regionális Operatív Program keretéből. A kivitelezési munkálatok 2013. januárban kezdődtek el - tájékoztatta az MTI-t Fodor Krisztina, a szálloda vezetője.
A beruházás teljes költsége 368 millió forint. A tervek szerint a kivitelezési munkálatok 2013. júniusban fejeződnek be. Az új szállodában nyolccal bővül az alkalmazottak létszáma - mondta Fodor Krisztina.

A szálloda igazgatója kiemelte: a közel 45 éve épült szálloda háromcsillagos marad, és 58 szobával várja a vendégeket. Mozgáskorlátozottak részére két szobát alakítanak ki.

Új szolgáltatásokkal is bővül a hotel kínálata, ezek többek között a wellness és a fitnesz részleget érintik. Az épület üzemeltetésére, a fűtés és a meleg-víz biztosítására új, korszerű technológiát építenek ki.

A várfürdő nyári kertjét határoló, az Élővíz-csatorna parton található Park Hotel korábban a Civis Hotel hálózatához tartozott, a szállodát Fodor Sándor családi vállalkozása 2011. májusban vásárolta meg. A gyulai család nevéhez fűződik a valamikori halászcsárda fejlesztése, benne 22 szobás hotelszolgáltatás kiépítésével.

 

MTI 2013. január 28., hétfő 17:57


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing