35 éves Hévíz első gyógyszállodája

1976. március 24-én nyílt meg a Thermal Hotel Hévíz, 2006 óta új nevén Danubius Health Spa Resort Hévíz superior. Az elmúlt több mint 3 évtized során 454 ezer vendég fordult meg ezen épület falai között, annak ellenére hogy külseje nem vetekedhet a mai szupermodern szálloda-óriásokkal. A szálloda, megnyitása óta folyamatosan törekszik szolgáltatási palettájának szélesítésére, melyben az elmúlt tíz évben történtek a legnagyobb léptékű fejlesztések. Ezek közé tartozik az Emporium nevű exkluzív wellness- és szépségszalon, a Danubius Premier Fitness Klub, új rendezvénytermek, valamint egy 200 négyzetméteres szabadtéri élményfürdő átadása.

Ma az ide érkezők hat medence, 42 féle gyógykezelés és 22 féle wellness masszázs közül választhatnak. 2010-ben a szállodai szolgáltatásokat a legmodernebb szépségkezelésekkel is gazdagították (pl. kaviáros arcmaszk, immunstimuláló pásztázó lézerkezelés).

A hotel jelenleg több mint 200 szobával áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére, melyekhez ingyenes parkoló, mosoda, szobaszervíz, széf és vezeték nélküli internet vehető igénybe.

A szállodában 4 különböző méretű rendezvényterem és 5 szekcióterem található. A rendezvénytermek befogadóképessége 20 és 230 között van, alkalmasak konferenciák, továbbképzések, üzleti rendezvények lebonyolításához. Valamennyi rendezvényhelyiség klimatizált és természetes fénnyel megvilágított.

A jubileum alkalmából a szálloda egész évben különböző akciókkal hívja ünnepelni vendégeit. Az ünnepi év a július eleji rendezvénysorozattal ér majd véget, melyben lesz kerti parti, gyertyafényes fürdőzés, operettest, kvízjáték és még sok egyéb meglepetés.

 

További információk a szállodáról a helyszinonline.hu oldalain >>>

 


Cikkajánló
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye
- MNB-alapítvány tulajdonába kerül az Ybl Vízház ,10,5 millió euróért

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing