2013. év Szauna Szeánsz® Oscar cím viselője…

Vasárnap véget ért a III. Szauna Szeánsz® Oscar - a szaunamesterek versenye. A rangos címet Szabó Zoltán - a NaturMed Hotel Carbona**** szaunamestere viselheti 1 éven keresztül. A Carbona szaunamestere már tavalyi évben is nagyon közel állt az Oscar szobor elnyeréséhez, 0,1 pont különbséggel lett 2. helyezett. 2012. évben ráadásul az Aromax különdíját is bezsebelte, mint a legjobb illóolaj készítője. Most is két díjjal büszkélkedhet a média külön díját is átvehette, amelyet a Ustream.tv online közvetítésének köszönhetően, kapott szavazatok útján szerzett meg.

„Szellemtánc” nevű szeánszával nyűgözte le a szaunában ülőket, amellyel az indiánok földjére repítette a vendégeket. Programja szakmailag és a szórakoztatást is szem előtt tartva átgondolt, nagyon jól felépített volt.

Szauna Oscar 2013. HOL Magazin 2013.

2. helyezett Dombó Diána - Aquaworld Budapest

3. helyezett Kovács Tímea - Debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdőből

4. helyezett Hollósi Gábor - Büki Gyógy- és Élménycentrum

5. helyezett Kondora István - Spirit Hotel Thermal Spa*****

6. helyezett Belley Attila - Miskolctapolcai Barlangfürdő****

Szauna Oscar 2013. HOL Magazin 2013.

Az Aromax különdíját Kondora István a Spirit Hotel Thermal Spa***** szaunamestere vitte haza, a legjobb illóolaj kompozícióért.
A következő évi IV. Szauna Szeánsz® Oscar verseny helyszíneire a szervezők nyár végén ismét nyílt pályázatot fognak kiírni.
Addig sem áll meg a munka, tavasszal Szaunafesztivál új rendezvényükkel várnak minden kedves érdeklődőt Budapest Aquaworldben.


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing