2. Sunshine Fesztivál

Második alkalommal kerül megrendezésre a Sunshine Családi Fesztivál az újpesti vízibirodalomban, az Aquaworld Élményfürdőben.

Az augusztus 9-11-ig tartó rendezvény az első mintájára készült, azonban ezúttal sokkal érdekesebb és színesebb programokkal várják a szervezők a Vendégeket.

A fürdő adta vízi szórakozás mellett a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való kikapcsolódást; állatsimogató, ugrálóvár, rajzverseny és a Buborék együttes koncertje várja a legkisebbeket, míg a nagyobbak kiállított versenyautókat nézhetnek, íjászkodhatnak, valamint Nádas Tamás műrepülő bemutatóját izgulhatják végig.

„Nem számítottunk ekkora sikerre” – árulta el Mészáros Zoltán, a fesztivál megálmodója. „Az első rendezvényen több ezer embernek mutattuk meg, hogy hogyan szórakozhat együtt az egész család, miközben játékos formában a tudatos életmódra, a környezettudatosság fontosságára hívtuk fel a figyelmet” – tette hozzá.

Egész nap nyereményjátékok, értékes ajándékok várják a látogatókat. Gesztesi Károly vezetésével vasárnap ismert emberek csapnak össze egy foci mérkőzés keretében. – mesélte Óvári Zita, az esemény főszervezője.

És, hogy kikkel találkozhatunk még aznap, legyen meglepetés, a szervezők szeretettel várnak mindenkit a 2. Sunshine Családi Fesztiválon!


Cikkajánló
- BBQ-magasiskola a Budapest Barbecue Company-ben
- 7. Magyar Sajtmustra
- Kóstold meg a világ ízeit október 5-én, az AsiaCenterben!
- Disznótoros Kolbászfesztivál 2019.
- Randi Gasztrohősöknek

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing