120 éves a New York Palota

Születésnapi Bállal ünnepel a 120 éves New York Palota. A nagyszabású eseményt november 21-én rendezi a New York Kávéház és a Boscolo Hotel vezetősége, ezzel szeretne tisztelegni a nagy múltú épületegyüttes történelme előtt.

Hagyományteremtő szándékkal, november 21-én, pénteken, New York Bállal tiszteleg a magyar kultúra egyik fellegvára előtt a New York Kávéház és a Boscolo Hotel vezetősége.

Helyszín: Boscolo Budapest Hotel, Lobby

A bál fővédnöke: Krucsainé Herter Anikó, a Nemzeti Kulturális Alap főigazgatója

A bál háziasszonya: Novodomszky Éva, az M1 ismert személyisége

Zenél: az M1 Virtuózok csapata

Tóth Vera, valamint

fellép a New York Café Bárzongorista Verseny győztese: Berki Artúr

Az esten az Wolf András chef 4 fogásos menüjét élvezhetik vendégeink.

Az est folyamán a tombolán a vendégeink  között nagy értékű ajándékokat (ékszert, arckezelést, hétvégére egy Jaguár vezetését, és 4 fős utat) sorsolunk ki. A tombola jótékonysági célt szolgál, a 10 éves Vanessza, a Virtuózok egyik kis hősének gyógyulását.

A 120 éves épületben működő New York Kávéház a „Világ Legszebb Kávéháza” címmel büszkélkedhet, és emellett a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye. Nemcsak a magyar gasztronómia megújításán, az „Esszenciális Magyar Gasztronómia” megalkotásán, de a nemzetközi gasztronómiai trendek követésében is az élen jár.

Célunk, hogy az igényes kultúrát kedvelő nagyközönség számára olyan irodalmi, zenei és más művészeteket érintő programokat hozzunk létre, mely méltó a New York Kávéház múltjához, és tovább viszi a „Newyork örökséget”. Ilyen legújabb kezdeményezéseink közül a New York Bál, a hosszabb ideje futó eseményeink közül pedig a New York Művész Páholy, amely kiemelkedő programjaival immáron Magyarország egyik legsikeresebb művészeti-kulturális rendezvényévé nőtte ki magát.

A kávéházat eleinte a tehetősebb közönség látogatta, de jártak ide művészek és értelmiségiek is; a New Yorkban szerkesztőségek, művészasztalok működtek évtizedekig. A kávéházban megfordult az előző századforduló és az azt követő évtizedek budapesti művészeinek színe-java. A New York Palota nagy részében ma 5 csillagos szálloda működik, ahol számos prominens vendég megfordult már világhírű színészektől, a sportolókon keresztül egészen a Dalai Lámáig.

Jegyek a New York Kávéházban és a Broadway jegyirodában kaphatók.

További információk: Kattintson ide!

New York Bál. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing