1 éves a Best Western Hotel Ginkgo Sas****

Napra pontosan 1 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Hódmezővásárhely első és egyetlen négycsillagos szállodája a Best Western Hotel Ginkgo Sas. Több mint 7 ezer kiadott szoba, 12 ezer vendégéjszaka, mintegy 160 rendezvény, közel 10 ezer látogatóval – ez az elmúlt egy év mérlege.

90 szoba, szolgáltatás felsőfokon

A Best Western Hotel Ginkgo Sas 90 szobával, minőségi szolgáltatásaival várja Vendégeit. 4 konyhával felszerelt apartmant, 3 lakosztályt, 4 mozgássérült szobát, valamint összenyitható családi szobákat is kialakítottunk. A földszinti lobby bár és a közel 100 éves névadó Ginkgo fa szomszédságában található külső terasz, nemcsak a szállóvendégeké, mindenki előtt nyitva áll. A fitnesz-termet, a finn-szaunát, a pezsgőfürdőt, az infrakabint szintén bárki használhatja, de a masszázs sem kivétel ez alól. A szálloda mélygarázsa sem csak a szálloda vendégei előtt áll nyitva, este 6 és reggel 8 óra között 50 százalék kedvezményt biztosítunk a parkolási díjból – mely egyébként a városi tarifának megfelelő –de akár bérletet is lehet váltani.

 

Konferenciák, rendezvények a Ginkgoban

A három, összesen 130 főt befogadó konferenciatermek az elmúlt 1 év alatt olyan rendezvényeknek adtak otthont, mint az Elszármazottak Találkozója, a Magyar Termálenergiai Társaság konferenciája vagy Nemzetközi Radiológiai Konferencia, de az Állattenyésztési és Mezőgazda Napok több programja is itt zajlott, ahogyan a Testvérvárosi Találkozó is a Hódmezővásárhelyi Önkormányzat szervezésében. Az üzleti jellegű rendezvényeken túl bálak, lakodalmak vagy más jeles családi és céges események lebonyolítására is alkalmasak a különtermeink. A második emeleten közvetlen átjárás biztosított a Fekete Sas rendezvényházba, ahol további nagyobb létszámú rendezvények megtartására van lehetőség. Saját programokkal is várjuk az érdeklődőket: nagy sikerrel rendeztük meg tavaly az első szilveszteri mulatságot – amit az idén is szeretnénk megszervezni – népszerűek voltak a borvacsorák, a pénteki zenés estek, melyekre a tervek szerint ősztől újra várjuk majd kedves Vendégeinket.

 

Minőségi Vendégfogadás

A Best Western szállodalánc Nemzetközi Minőség Díjas szállodájaként, illetve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének új minősítő rendszerében, a Hotelstars Union-ban is négy csillagra minősített tagjaként nemcsak elvárható, hanem kötelező a magas színvonalú, minőségi szolgáltatás. Szállodánkban nagy hangsúlyt helyezünk a környezettudatos működésre, melyet a Zöld Szálloda tanúsítvány is elismer. A gondos és folyamatos odafigyeléssel arra törekszünk, hogy a Vendég valóban Vendégként érezze magát. Mindebből pedig ízelítőt kaphatnak azok is, akik augusztus 11-12-én ellátogatnak a születésnapos Hotel Ginkgo Sas nyílt napjára.

 

Szeretettel várjuk Önt is, kérjük látogasson el hozzánk!

 

A szálloda és rendezvényhelyszínről további információkat talál a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing