II. Máriai Merlot Rosé Fesztivál

2015.06.03. | Kategóriák: Bor, Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Balaton dél-nyugati partszakaszán 7,5 km szélesen elterülő Balatonmáriafürdő a turisták kedvelt üdülőhelye. A nyári főszezoni időszakban a településen tartózkodó emberek száma megtízszereződik, 2014-ben közel 80.000 vendégéjszakát töltöttek nálunk. A Balaton csábító közelsége mellett a déli part borai is nagy vonzerőt jelentenek a vendégek számára.

Balatonmáriafürdő központi részén, a Vilma utcában idén második alkalommal rendezi meg a helyi turisztikai egyesület a Máriai Merlot Rosé Fesztivált. A rendezvényen szép számmal képviselik magukat a helyi és környékbeli bortermelők, változatos aromájú, ízletes boraikkal, hogy bebizonyítsák, a Balaton déli partja az egyik leghíresebb bortermő vidék. A rendezvényen kizárólag környékbeli termelők borait kóstolhatják meg a vendégek, ezzel is támogatva a helyi borászok munkáját. Borkóstolásra és decis jegy vásárlására egyaránt lehetőség kínálkozik majd. A borok mellett kézműves termékek széles választéka is csábítja a vendégeket.

A Balaton déli partja a családi nyaralások kedvelt helyszíne, ezért a gyerekekre is gondoltunk, így lesz arcfestés, lufi hajtogatás, de állatsimogató is várja a legkisebbeket. Idén is megrendezzük a tavaly oly kedvelt futóversenyt, amelyre több távon nevezhet bárki és nem marad el az izgalmas bor kvíz sem.

Június 13-án  a helyi Balaton Old Boys zenekar nyitja a rendezvényt, de fellép a Marcató ütőegyüttes az M&K fúvószenekarral együtt. A Kis Balaton Néptáncegyüttes is vendégünk lesz, majd a Vivat Bacchus hat tagból álló a cappella énekegyüttes emeli a borok mellett a hangulatot.  A felejthetetlen napot a Főnix zenekar koncertje zárja.

Töltse velünk ön is június 13-át Balatonmáriafürdőn a  II. Máriai Merlot Rosé Fesztiválon!

2015.június 13.
Nyárindító Mária Merlot Rosé Fesztivál Balatonmárián
Már nem bort iszik, aki élvezni tudja azt, hanem titkokat." Salvador Dalí)

További információk: Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr Turisztikai Egyesület

Tel,: 06-30/835-8856
E-mail: bmbkte@gmail.com,

 http://www.bmbkte.hu  


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing